REGULAMENT CONCURS ''SUPER GIVEAWAY 7 ANI DE PATISERIE'' 15 NOIEMBRIE - 25 NOIEMBRIE

REGULAMENT

PERIOADA: 15/11/2022 – 25/11/2022

ORGANIZATOR: TAKEANDEAT SRL

1. PRINCIPALELE PREVEDERI

1.1 Aceste prevederi, reglementează organizarea campaniei;

1.2. Obiectivele campaniei sunt:

creșterea expunerii brandului

atragerea de noi clienți

fidelizarea clienților existenți

2. LOCUL ȘI DURATA DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI (GIVEAWAY)

2.1 Campania este organizată si desfășurată exclusiv pe teritoriul României. Campania se desfășoară în perioada 15/11/2022 – 25/11/2022

2.2 Concursul (Giveaway) se va desfășura online, pe pagina de Facebook si Instagram https://www.facebook.com/TakeEatIasi prin trei postări pe pagina și Story, precum și pe profilul de Instagram https://www.instagram.com/takeandeat.iasi/ și Story.

3. INFORMAȚII GENERALE

3.1. Prezentul Concurs/Giveaway (în continuare “Concurs”) este organizat și desfășurat de către TAKEANDEAT SRL (denumit în continuare “Organizatorul”).

3.2. Participanții la Concurs declară și recunosc că au luat cunoștință de prevederile prezentului Regulament oficial și se obligă să se respecte/conformeze tuturor termenilor, condițiilor și prevederilor prezentului Regulament.

3.3. Fișa de informații – un document tipărit sau în format electronic care conține informații despre organizator, premiză, premii etc.

3.4. Participant la Concurs – poate deveni orice persoană cu vârsta de peste 18 ani.

4. MECANISMUL DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI

Orice persoană care dorește să se înscrie în Concurs și are dreptul de participare trebuie să respecte următoarele condiții:

a) Să acceseze pagina https://takeandeat.ro/regulament-concurs/ pentru a citi și accepta Regulamentul, precum și pentru a afla informațiile relevante despre Concurs și condițiile de participare;

b) În perioada 15/11/2022 – 25/11/2022 vom distribui patru seturi postări (Facebook (trei), Facebook Story, Instagram (trei), Instagram Story). Prin postările respective îi vom invita pe urmăritorii noștri să pună Like/Follow la pagina Facebook/Instagram Take and Eat, să
pună like la postarea respectivă, să eticheteze în comentarii la postarea respectivă un prieten sau mai mulți. Aceștia vor fi înscriși automat în tragerea la sorți care va avea loc pe site-ul www.random.org sau https://commentpicker.com/.

c) Câștigătorii vor fi selectați pe 26/27 noiembrie 2022.

Atenție! Chiar dacă ai comentat o dată la postare, ai șansa de a mai adăuga prieteni în comentarii, astfel îți crești șansele la câștig.

5. PROCEDURA ȘI CONDIȚIILE DE ACORDARE A
PREMIULUI

5.1.Premiul constă în: VOUCHER de 150 RON/ care poate fi folosit pana la final de 2022 in cumpararea produselor Take and Eat.

5.2 Premiul se acordă personal sau prin curier.

5.3 Câștigătorii anuntați pe pagina de facebook si instagram sunt obligati timp de 48 ore de la momentul anunțării de a trimite date de contact (Nume/Prenume, Telefon si Adresa), in caz contrar ne asumam drepturile de a extrage noi caștigători.

6. Dispoziții finale

6.1 Organizatorii au dreptul de a face modificări ale acestor reguli în mod unilateral.

6.2. Premiul este acordat strict prin serviciile menționate la punctul 5.1 și nu poate fi schimbat cu valoarea acestuia.

6.3. Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la nr. de telefon +40 740 809 35