BUCĂTAR ȘEF
CANDIDATUL IDEAL
- comunicare;
- leadership;
- incredere;
- orientare spre rezolvarea problemelor;
- flexibilitate;
- fire energica;
- calificare de bucătar;
- experiență în bucătăria românească si internatioanala tip catering;
- persoană responsabilă, pozitivă și amabilă;
- cunoașterea normelor HACCP;
- cunoștințe privind modul de folosire a utilajelor și ustensilelor din bucătărie.
DESCRIEAREA JOBULUI
- Program de lucru flexibil;
- Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată;
- Salariu motivant, în acord cu politica companiei și aria de responsabilitate a postului;
- Concedii conform legislației;
- Mediu de lucru curat și plăcut;
- Posibilități de dezvoltare personală și profesională prin metode specifice.
RESPONSABILITĂȚI
- Este receptiv la modul operativ de lucru din bucătărie
- Intocmește necesare;
- Își organizează cu simț de răspundere activitatea din bucătărie
- Controlează și răspunde pentru calitatea materiilor prime și a produselor finite
- Gestionează patrimoniul încredințat (obiecte de inventar, materii prime)
- Preia comenzile într-o manieră eficientă și profesionist.
- Asigură păstrarea în condiții optime de igienă, temperatura și vecinătate a mărfurilor, materiilor prime și a produselor finite;