BUCĂTAR ȘEF

CANDIDATUL IDEAL

  • comunicare;
  • leadership;
  • incredere;
  • orientare spre rezolvarea problemelor;
  • flexibilitate;
  • fire energica;
  • calificare de bucătar;
  • experiență în bucătăria românească si internatioanala tip catering;
  • persoană responsabilă, pozitivă și amabilă;
  • cunoașterea normelor HACCP;
  • cunoștințe privind modul de folosire a utilajelor și ustensilelor din bucătărie.

DESCRIEAREA JOBULUI

  • Program de lucru flexibil;
  • Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată;
  • Salariu motivant, în acord cu politica companiei și aria de responsabilitate a postului;
  • Concedii conform legislației;
  • Mediu de lucru curat și plăcut;
  • Posibilități de dezvoltare personală și profesională prin metode specifice.

RESPONSABILITĂȚI

  • Este receptiv la modul operativ de lucru din bucătărie
  • Intocmește necesare;
  • Își organizează cu simț de răspundere activitatea din bucătărie
  • Controlează și răspunde pentru calitatea materiilor prime și a produselor finite
  • Gestionează patrimoniul încredințat (obiecte de inventar, materii prime)
  • Preia comenzile într-o manieră eficientă și profesionist.
  • Asigură păstrarea în condiții optime de igienă, temperatura și vecinătate a mărfurilor, materiilor prime și a produselor finite;