REGULAMENT PUNCTE DE FIDELIZARE

1. PROGRAM FIDELIZARE

Incepand cu 01 iulie 2021, pentru fiecare comanda plasata online, veti primi in contul de client puncte de fidelizare. Aceste puncte sunt raportate la valoarea comenzii plasate si pot fi utilizate exclusiv online.

ATENTIE! Pentru a putea participa la programul de fidelizare trebuie sa aveti un cont activ, creat inainte de plasarea comenzii.

Creeaza cont acum

2. CATE PUNCTE PRIMESC?

Pentru fiecare leu al comenzii veti primi un punct de fidelizare, rotunjirea facandu-se la peste 0,5 lei.

Exemplu: pentru o comanda in valoare de 42,35 lei veti primi in cont 42 puncte de fidelizare iar pentru o comanda de 42,55 lei veti primi 43 de puncte.

3. CE VALOARE AU PUNCTELE?

Punctele pot fi utilizate in orice comanda ulterioara pentru a obtine un discount. Fiecare 10 puncte de fidelizare valoreaza 1 leu.

Exemplu: Daca ati acumulat 183 de puncte in contul de client si doriti sa plasati o comanda, veti putea folosi aceste puncte pentru a obtine un discount de 18,3 lei.

4. VALABILITATEA PUNCTELOR

Punctele sunt aplicate automat in contul de client dupa plasarea comenzii online. Daca anulati ulterior comanda, punctele primite vor fi anulate.

Daca detineti un cupon/voucher de reducere si il aplicati in cos, nu veti putea folosi punctele acumulate, insa veti primi in continuare in cont puncte de fidelizare.

5. CONVERTIREA PUNCTELOR

Punctele pot fi folosite exclusiv pentru obtinerea de reducere pentru comenzile plasate online.