Despre noi

Firma noastra pune la dispozitia dvs diverse meniuri Complete (Felul I + Felul II + Garnitura + Salata, optional desert) sau meniuri Simple (fara felul I) din care sa puteti alege in functie de necesitatea dvs.

Preturile meniurilor de catering variaza in functie de durata (in cazul contractelor), volumul comenzii si modalitatea de plata. In oricare din cazuri acceptam tichete de masa (bonuri valorice). Catering-ul este un concept modern de a servi masa la locul de munca si o modalitate de a economisi timpul.

Prin oferirea acestui serviciu catre angajati va creste gradul de multumire in randul acestora. Este o solutie avantajoasa atat pentru angajator cat si pentru angajat. Meniurile zilnice pot fi prestabilite de comun acord si acestea pot varia de la o saptamana la alta astfel incat angajatii companiilor cu cu care avem incheiate contracte de catering pot servi pranzul pe baza acestui meniu, in contravaloarea prestabilita initial.

La intocmirea meniurilor se poate tine cont de preferintele culinare sau morale ale fiecarei persoane si aceste meniuri pot fi schimbate periodic in functie de anotimp si de preferintele angajatilor. Pentru mai multe detalii privind preturile acestor meniuri, compozitia lor sau alte informatii va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@takeandeat.ro

Catering pentru evenimente, catering corporate, mese de afaceri, nunti, botezuri, aniversari, catering pentru spitale, gradinite, after school, camine de batrani. Firma noastra va poate pune la dispozitie serviciile noastre de catering pentru gradinite, meniurile noastre sunt intotdeauna atent concepute astfel incat sa respecte recomandarile in domeniu si pot fi personalizate in functie de orice necesitate.